Over mij

Ik ben Marco-Paul Breijer, 14 januari 1966 geboren te Leiden. Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in het West-Friese Hauwert, een prachtig landelijk dorpje nabij het historische Hoorn. In Amsterdam heb ik samen met compagnon en sportpodoloog een praktijk op IJburg waar we naast podologie voornamelijk skischoenen op maat maken. Onze slogan is hier “Pijnloos skiën”. Meer informatie over skischoenen op maat vindt u hier. Door de vele patienten die ik zag in West-Friesland en mede mijn betrokkenheid bij een aantal sportclubs, waaronder hockeyclub WFHC, besloot ik ook een praktijk te starten in West-Friesland omgeving Hoorn.

Opleiding

Marco-Paul Breijer
Skiën is toch wel mijn favoriete sport 🙂

Ik ben registerpodoloog, sportpodoloog en sportschoen specialist. Aangesloten bij het kwaliteitsregister van de stichting Loop en het kwaliteitsregister KABIZ.
Ik ben echografist MSU Voet en Enkel.
Daarnaast heb ik de amerikaanse titel ‘Master Boot Fitter’ wat voornamelijk betrekking heeft op het orthopedisch aanpassen van skischoenen (zie hiernaast).

Ook ben ik gekwalificeerd op het gebied van sporttapen en dan met name met betrekking tot blessures van voet, enkel en heup.

Register Podoloog

Contactinformatie